CITY DETOX BY JOALIS

24.04.2016 10:17

„Jestliže hladina toxinů v těle přesáhne mez, po kterou je organismus schopen se s nimi vypořádat, dojde k narušení přirozené rovnováhy“, říká MUDr. Josef Jonáš, autor unikátní metody řízené a kontrolované detoxikace organismu.

Přípravky Joalis jsou navrženy tak, aby pomáhaly lidskému organismu zbavovat se toxinů a posilovat obranný systém.

Znečištěné životní prostředí, hluk, neustálý spěch a stres. Naše tělo se s těmito zátěžemi dokáže do jisté míry vypořádat, ale pokud si chceme zachovat dobré zdraví, musíme podpořit samočisticí procesy tak, aby se náš organismus mohl toxických zátěží průběžně zbavovat.

 

PŘEDSTAVUJEME ŠEST DETOXIKAČNÍCH SAD, KTERÉ TVOŘÍ UCELENÝ DETOXIKAČNÍ PROGRAM.

Doporučujeme postupně využívat jednotlivé balíčky, nejlépe v tom pořadí, v jakém jsou navrženy. (Pokud se rozhodnete pro detoxikaci zacílenou na určitý zdravotní problém, pak doporučujeme návštěvu detoxikačního poradce, který pomocí testovacího přístroje stanoví zátěže a předepíše individuální detoxikační kúru).

 

1. PSYCHIKA – KLÍČ KE ZDRAVÍ (EMOTIONAL STRESS SET)

Sada určená k uvolňování emocionálních a stresových zátěží.

Ještě než začnete s detoxikací fyzických toxinů, je velmi důležité uvolnit emocionální a stresové zátěže, které často způsobují hromadění fyzických toxinů v organismu, neboť jak známo, stav psychiky se velmi výrazně odráží na tělesném zdraví.

Přípravky: Joalis Nodegen , Joalis Emoce, Joalis StresonJoalis Anxinex

 

2. ZAČÍNÁM DETOXIKOVAT SVŮJ ORGANISMUS (INTESTINAL SYMBIOSIS)

Sada k detoxikaci střevní mikroflóry a střevních toxinů.

Základním předpokladem správně fungujícího organismu a jeho imunity je optimální složení střevní mikroflóry, tak zvaná střevní symbióza. Z tohoto důvodu zařazujeme tento krok na začátek detoxikační kúry. Častou příčinou porušené střevní mikroflóry, tak zvané dysbiózy, jsou alergie na potraviny. Jakmile dojde k narušení rovnováhy, začnou se ve střevě množit škodlivé mikroorganismy, které produkují své vlastní toxiny a jsou také příčinou špatného zpracování potravy, což má za následek vznik dalších toxických látek.

Přípravky: Joalis ColiDren, Joalis Mezeg, Joalis Enternal, Joalis NeuroDren, Joalis Cortex

 

3. DETOXIKACE JEDŮ Z ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ (ENVIRONMENTAL TOXINS SET)

Sada určená k detoxikaci anorganických a organických toxinů.

Toxické kovy z výfukových plynů a cigaretového kouře, pesticidy, potravinová aditiva, léky, to je jen několik příkladů, co všechno se do těla dostává vzduchem, vodou, potravinami. Je tedy dobré podpořit eliminační schopnost našeho organismu a zbavit se jich co nejrychleji.

Přípravky: Joalis MindDrenJoalis EviDrenJoalis PEESDrenJoalis Geosmog

 

4. CHRONICKÉ INFEKCE (CHRONIC TOXINS SET)

Sada určená k očistě organismu v případě chronických infekcí.

Rýma, kašel a bolesti v krku pravidelně přicházející s podzimem, problémy s žaludkem nebo močovým měchýřem a další podobné obtíže. Téměř vždy se za nimi skrývá nějaká infekce. Antibiotika pomohou jen dočasně a záludný mikrob se opět ukryje. Úlevu mohou poskytnout přípravky Joalis, které na ukryté původce infekce nasměrují imunitní systém tak, aby se s nimi mohl sám vypořádat.

Přípravky: Joalis DiaminoJoalis SpiroborJoalis Nobac (Nobacter)Joalis AntivexJoalis Yeast

 

5. NUTRIČNÍ DETOXIKACE (NUTRITIONAL SET)

Sada určená k detoxikaci škodlivých potravin a metabolitů.

I když metabolismus funguje bez zjevných závad, může se stát, že některá potravina nezpracovává dokonale a její zbytky se pak v těle ukládají. Pomocí přípravků Joalis lze i starší usazeniny aktivovat a vyloučit. Současně s očistou organismu je dobré se zamyslet i nad stravovacími návyky. Hlavní zásadou je pestrá strava s vyrovnaným přísunem bílkovin, tuků i sacharidů.

Přípravky: Joalis Cortex, Joalis Metabex, Joalis Metabol, Joalis Toxigen

 

6. DETOXIKACE TĚLESNÝCH TEKUTIN (BODY FLUIDS SET)

Sada určená k detoxikaci tekutin nacházejících se v lidském těle.

Tělesné šťávy, to jsou všechny tekutiny, které kolují v lidském těle. Vedle krve a lymfy k nim patří moč, žluč, mozkomíšní mok, slzy, sliny, hlen kryjící sliznice všech tělesných systémů a další. Tekutiny se sice v těle obměňují, ale jen postupně, takže staré i nové se spolu neustále mísí, a tak se neustále navzájem infikují. Cílem je zbavit tekutiny toxické zátěže a tím tento začarovaný kruh přerušit.

Přípravky: Joalis Hipp, Joalis Harmon, Joalis Digest, Joalis NonGrata

 

Zdroj: josefjonas.blog.cz

Kontakt

Mgr. Ivana Pivoňková Poradce pro detoxikaci organismu Letovice
777 906 344 pivonkovaivana@seznam.cz