Miniškola detoxikace

12.01.2013 21:15

 

Kdo se zajímá o metodu řízené a kontrolované detoxikace podle MUDr. Jonáše, dobře ví, jak je důležité podrobně se seznámit s jejími základními principy. Tajemství pěti toxinů, zákonitosti čínského pentagramu, správná volba detoxikačních preparátů, to jsou pilíře, na nichž tato metoda stojí.

 

Materiálů, které nabízejí možnost nahlédnout do světa detoxikace, je nespočet. Jen málokteré z nich však dokáží skutečně zaujmout. My jsme se proto inspirovali dětmi a začali si s metodou řízené a kontrolované detoxikace hrát. Výsledkem našich her je vědomostní projekt s názvem Miniškola detoxikace, v němž naleznete veškeré základy detoxikační metody podle MUDr. Jonáše. Prezentace je protkána mnohými speciálními efekty, které nenechají žádného čtenáře v klidu.

 

Jan Amos Komenský by z nás měl radost. A nás prozměnu těší, že se s tímto záslužným projektem můžeme podělit společně s vámi. Prezentaci můžete jednoduše spustit nebo zdarma stáhnout ve formátu pro tisk na této stránce: www.joalis.eu/cs-CZ/vzdelavani/miniskola-detoxikace.html

 

 

Kontakt