Co je to detoxikace - metoda, preparáty, detoxikační projevy

14.11.2012 21:00

Příčinou tělesných i duševních potíží bývají různé druhy toxinů. Každý organismus má přirozenou schopnost se těchto toxinů zbavovat (potem, močí, stolicí...).
V současném životním prostředí plné chemie, průmyslu, rostoucí dopravy a stresujícího životního stylu je tato schopnost tkání omezena.

Metoda MUDr. Josefa Jonáše odstraňuje z těla dané toxiny, které jsou příčinou zdravotních potížích. Toxická mapa organismu je zjištěna pomocí elektroakupunkturního přístroje Salvia, který byl zkonstruován podle vynálezu německého lékaře Dr. Volla. Vyšetření přístrojem Salvia je nebolestivé, sonda měří povrchové napětí kůže - tzv. vegetativní funkční test. Jsou sledovány změny vegetativního nervového systému (děje, které neumíme ovlivnit vůlí). Na této psychogalvanické reakci je také založen detektor lži.

Na základě výsledků měření jsou doporučeny konkrétní preparáty Joalis, které napomáhají obnovit přirozenou samočisticí schopnost organismu. Tím přispívají zlepšení zdravotního stavu.

                            

 

Základní složka preparátů Joalis je informace, která je do nich vkládána technologií HDTx. V preparátech jsou zapsány interferenční vzory toxinů. Mozek umí rozpoznat tyto hologramy toxinů a ložisek, aktivuje imunitní systém a ten dané toxiny zlikviduje. Jednotlivá detoxikační kúra obsahuje jeden či více základních preparátů (detoxikuje orgán, který je zdrojem potíží) a jeden či více preparátů na konkrétní potíže.

 

Jak poznáme, že je detoxikace účinná?

Správná detoxikace neprobíhá bezpříznakově. Preparáty nastartují imunitní systém, toxiny začínají odcházet z organismu a dávají o sobě ve většině případů vědět. Jedná se o tzv. detoxikační projevy. Tyto projevy jsou často nesprávně považovány za alergické reakce nebo vedlejší účinky preparátů, což velmi často vede k ukončení detoxikační kúry. Jakékoli tělesné a psychické projevy, které se během detoxikační kúry objeví, nejsou závažné a zdraví ohrožující. Jde pouze o reakci organismu, že toxiny odcházejí z těla.

 

Nejčastější detoxikační projevy:

  • příznaky nachlazení, chřipky, angíny - bolesti v krku, nosohltanu, rýma, kašel, zvýšené zahlenění dýchacích cest...
  • vyrážka, akné, zhoršení ekzému, svědění kůže, bolesti kloubů, svalů, hlavy, zubů, gynekologické výtoky
  • emocionální projevy - úzkost, strach, neklid, různé sny

Detoxikační projevy trvají většinou několik dnů, maximálně několik týdnů (v případě velké toxické zátěže).

 

Zdroj: www.joalis.eu/cs-CZ/vzdelavani/detoxikace-pro-kazdeho

Foto: www.eccklub.cz

 

Kontakt