Otázky kolem očkování

22.05.2013 15:25

Dnes se, přátelé, vydáme na poněkud tenčí led. Očkování, které je v naší zemi již od 50. let minulého století velmi rozsáhlé, je poslední desetiletí předmětem sporů. Zatímco oficiální lékařská lobby ústy ministerstva zdravotnictví a hygieniků toto silně prosazuje a vychvaluje jeho pozitivní dopad na zdrví populace, mnozí samostatně uvažující lékaři i laici toto nadšení nesdílejí a zdůrazňují jeho negativní dopad. Týká se to celého západního světa, nejen naší země. Vyvstává zde příkrý rozpor. Nejde ale o názory na nakládání okurek nebo uskladňování brambor. Téma je až děsivě závažné. Jde o kvalitu života miliónů lidí.

Dovoluji si vám předložit, vážení čtenáři, svůj pohled na očkování, podložený pilným studiem výzkumu nezávislých odborníků, třicetiletým pozorováním v praxi i vlastní zkušeností.

Účinná složka očkovací látky stimuluje náš imunitní systém k tvorbě specifických protilátek proti danému bacilu či viru. Při napadení tímto mikrobem je tělo vyzbrojeno a ubrání se. To je jediný argument pro očkování. Je skutečně výhodné mít dostatek protilátek proti tetanu, záškrtu, černému kašli a dětské obrně, tedy smrtícím chorobám. Rovněž, pojedu-li do nebezpečných oblastí tropických pralesů, některá očkování mi mohou zachránit život či zdraví (malárie apod.).

 

Jiná věc ovšem je, vakcinace proti běžným infekcím. Tam už zcela jasně vítězí komerční hledisko farmaceutických firem. Vakcína obsahují desítky přídatných jedovatých látek, které tělo nemůže zcela vyloučit. Jde např. o hliník, rtuť nebo formaldehyd. Při elektroakupunkturních vyšetřeních se jasně potvrzuje jejich negativní vliv na zdraví.

 

Velmi závažný je i fakt, že náš imunitní systém, který je inteligentní a je za normálních okolností schopen tělo udržet ve zdraví, je těžce devastován i samotnou tvorbou protilátek proti neexistující infekci. Očkuje se příliš brzy a příliš masivně. Přirozený vývoj imunitního systému dítěte je systematicky narušován. Už několik dní po porodu je novorozenec bezohledně naočkován proti tuberkulóze. Toto očkování je letos na naléhání plicních odborníků zrušeno. Ukázalo se, že je neúčinné a naopak těžce poškozuje imunitní systém některých dětí. Jako zkušený homeopat se shoduji s mnohými odborníky, že toto očkování u mnoha dětí zásadním způsobem podlomí imunitu na celý život. Jde o naprosto nesmyslný a ničím neodůvodnitelný akt!

 

Léčil jsem mnoho dětí i dospělých na prokazatelné následky. Poslední dobou jsem ošetřoval několik případů těžkého poškození po vakcíně Encepur proti klíšťové encefalitidě. Šlo o epilepsii, autismus a obrnu. Tyto děti jsou doživotně poškozeny a já mohu jen tyto hrůzné následky mírnit. Je pozoruhodné, že příslušný dětský odborník ve všech případech odmítl souvislost mezi očkováním a rozvojem choroby. Nikam to nenahlásil a vesele pokračuje v propagaci tohoto očkování.

 

Velmi ilustrativní je případ 12 letého chlapce, který den po prvém naočkování upadl do bezvědomí se silnými křečemi. Ujali se jej neurologové, nasadili antiepileptické léky, provedli několik lumbálních punkcí, magnetickou rezonanci mozku a mnohokráte odebírali krev. Všechno velmi nákladná a zatěžující vyšetření. Přesto byl chlapec, který měl sklon ke křečím již od narození (!), doočkován !!! Dostal tedy ještě další dvě vakcíny Encepuru, po kterých vždy došlo ke zhoršení křečí. Přesto pediatr prohlásil, že s tím očkování nemůže mít nic společného! Taková je tedy realita našeho zdravotnictví na poli očkování. Ptám se, čí zájmy jsou preferovány? Je to zájem lidí, platících si zdravotní pojištění a majících důvěru, že se jim dostane ta nejlepší péče? Silně pochybuji...

 

Ve třech měsících je kojenec povinně očkován proti tetanu, záškrtu a černému kašli. Tato trojvakcína se ještě dále opakuje. Očkovací kalendář je k dětem neúprosný. Zavedla se dokonce tzv. hexavakcína! Do dětského tělíčka se vpraví naráz šest antigenů nebezpečných chorob! Nikdo si neumí představit imunitní šok, jenž tento útok způsobí. Je přirozené, že tělo bývá napadeno vždy jedním mikrobem v jeden čas. Navíc v tomto případě přes dýchací cesty. Zde je napadení šesti (!) mikroby během vteřiny a to zcela nepřirozeně přímo do krve!! Obranyschopnost se ocitá v chaosu. Ona neví, že jde o virtuální nemoci. Má za to, že svět se zbláznil, všechny pravidla a řád se zhroutil a jde o život! No a do této situace přicházejí běžné viry a bakterie, které pak oslabené tělo hravě zdolají. Proto jsou naše děti stále nemocné. Čím více se očkuje, tím jsou nemocnější. Jak je možné, že to pediatři nevidí? To se samozřejmě přenáší do dospělosti a proto je západní populace prakticky neustále nemocná. Alergie, astma, cukrovka, ekzémy, revma, rakovina... Ale farmakoprůmysl má na vše léky...

 

Je zde ještě jeden zajímavý aspekt. Každý dětský lékař, ale i rodič, který pozorně sleduje své děti, si musí jednou všimnout, že po přirozeném zvládnutí dětské nemoci (příušnice, plané neštovice, zarděnky...) děcko ve svém psychotělesném vývoji jaksi poskočí kupředu. Dětské nemoci jsou odvěkým přirozeným školením imunity a jejich prodělání je pro zdárný vývoj jedince blahodárný. Jistě, občas se může vyskytnout jakákoliv komplikace. To patří k životu. Nic není nahodilé. Tyto někdy i smrtelné komplikace ovšem nastávají u dětí s těžce narušenou imunitou...

 

Následky vakcinace jsou většinou nenápadné. Málokdo si je dá do souvislosti. Nejcitlivější strukturou je mozek, hlavně centra jemných regulací psychiky a biorytmů. V roce 1980 jsem byl jako zdravotník povinně naočkován proti hepatitidě B. Od té doby je můj spánek nekvalitní a několikrát se v noci vzbudím...

 

A nakonec praktické rady. Povinná očkování je nutno v této zemi podstoupit. Snažte se je ale co nejvíce oddálit. A 3 dny (před, v den a po) ať děcko bere homeopatikum Thuya 15 CH 1x denně 3 kuličky (to platí pro tlustší typy). Pro štíhlé a bojácné je vhodnější Silicea 15 CH. Nepovinná očkování s díky odmítejte, pokud se nejedná o vysoce rizikovou záležitost. Klíšťová encefalitida rozhodně mezi ně nepatří. Nenechte se zblbnout (jedna dvě, klíště jde, klíště si jde pro tebe...). Tato infekce je velice vzácná. Mnohem více dětí je poškozeno, či dokonce zemře díky špatnému zacházení rodičů nebo následkem lékařské péče.

 

Jako detoxikaci po poškození očkovací látkou používám informační italský lék GUNA Matrix nebo řízenou detoxikaci MUDr. Jonáše – Deimun Aktiv. Je třeba se však poradit s odborníkem celostní medicíny.

 

Apeluji na vás. Mějte oči otevřeny, nepodléhejte marketingovým akcím – viz. ptačí či prasečí chřipka a nenechávejte se zbytečně očkovat. A nebojte se! Právě strach nejvíce oslabuje imunitu i rozum.

 

Zdroj: Lebenhart, Tomáš. Otázky kolem očkování. Dostupné z: www.homeopat.mypage.cz.

Ilustrace: www.lecitel-janvas.cz

Kontakt

Mgr. Ivana Pivoňková Poradce pro detoxikaci organismu Letovice
777 906 344 pivonkovaivana@seznam.cz