Rozhovor s MUDr. Petrem Lukešem (část 5.)

20.11.2012 15:02

Lukeší parazitoLOGICKÝ dotazník

Volné 5. pokračování rozhovoru s nekonvenčním důchodcem MUDr. Petrem Lukešem.

Je mnoho lidí, jimž biorezonančí přístroje dokázaly najít a zlikvidovat ložiska parazitů, třeba i taková, která lékaři identifikovali jako rakovinu. MUDr. Petr Lukeš proto, zahlcen neustálými dotazy, vytvořil dotazník, s jehož pomocí mohou lidé hledající řešení svého zdravotního stavu odečíst prvotní informace pro lékaře důležité.

 

Proč parazitologický dotazník?

Protože, když se logicky zamyslíte nad zdravotním stavem našich obyvatel, tak s hrůzou zjistíte, že je ve stále horším stavu, přes všechna vyšetření stále modernějšími přístroji. Lékaři jsou bezradní, protože vyšetření jsou opakovaně negativní. Na parazity prakticky nikdo nemyslí, protože se moc nevyučují s tvrzením, že u nás nejsou a není je ani čím léčit. Od roku 1992 do současnosti zmizelo z lékáren 30 velmi dobře fungujících léků na prvoky, plísně a parazity. No logicky, když nejsou léky a není ani v lékařském povědomí možnost uznat jejich existenci, pak málokterý doktor připustí polemiku na téma paraziti a raději udělá ze sebe "pštrosa".

 

A kde mají možnost někteří doktoři se dovědět něco o parazitech?

Na konci roku 2008 vydavatelstvo Osveta na Slovensku v Martině vydalo nádhernou publikaci "Lekárská parazitologia" s přehlednými schématy. Po přečtení této krásné publikace jsem byl nadšen, že i nelékař si může udělat úsudek. A pak nejčastější argumenty intelektuálů o její nevědeckosti ani u něho neobstojí.

Mimochodem bych rád vysvětlil čtenářům pojem vědecký a nevědecký. Vědecký je od slova věděti. Ti, co vědí, se nad novými argumenty nepozastavují, ba naopak přemýšlí. Ti, co nevědí - zvláště arogantní a namyšlení intelektuálové - se nad danou novou věcí začnou rozhořčovat, stanou se z nich novodobí inkvizitoři a jako argument třeba nastěhují 10 m3 knih do televize a na pomoc si vezmou profesionální redaktory "překřikovače" a režii. Nemohou přece připustit, že by něco nevěděli. Víte, jak by utrpělo jejich ego a sponzoring? Totéž platí o biorezonančním vyšetření a terapii. Vždy se najdou "nevědoucí", kteří po sponzoringu a instruktáži prosadí zákaz metod, kterými se léčí a vyšetřují kosmonauti, prezidenti (např. Putin), nejlepší hráči fotbalu, hokeje a další špičky.

 

A jaký vidíte vývoj našeho zdraví a osudu národa?

Dobrý, pokud si mocipáni vezmou ponaučení z jednoho kouzelného vtipu:

Jeden miliardář si zaplatil let v nejrychlejší a nejlepší stíhačce s nejlepším pilotem. "Tak ukaž, co to letadlo umí." Letec si v duchu povídá: "Tak to si piš." Jen co vyletí, udělá prudkou levotočivou zatážku s přetížením několika G. Za ním se ozve: "Tak to jsem čekal." Letec si říká, že je to borec, tak mu udělá pravotočivou zatáčku s přetížením ještě větším a za ním se ozve: "Tak to jsem taky čekal." Letec si zas říká: "Tak teď mu něco ukážu." Provede levotočivou, pravotočivou a vývrtku s lopingem. Zezadu se však vysvětluje: "Při levotočivé zatáčce jsem počítal s tím, že se pomočím, při pravotočivé zatáčce jsem počítal s tím, že se pokálím, ale nečekal jsem, že při lopingu mně to všechno nateče do helmy."

Vysvětlivky jako v Bibli: levotočivá = levice; pravotočivá = pravice; helma = stát a zdravotnictví.

Poučení: mocipáni, nesedejte do tryskáče, ať si nenaděláte do helmy!

 

Co na závěr?

Zdravím všechny a slaďte rafinovaným cukrem, ať jste rafinovaně moudří a myslí Vám to.

Jo, a vysvětlivky pro ne-chemiky, kteří již zapomněli, že sacharosa je disacharid složený z glukózy a fruktózy, které jsou čištěny hydroxidem vápenatým. Vápník a jeho důležitost pro organismus nemusím připomínat.

A ještě: Nevěřte polopravdám v médiích typu JBP (jedna baba povídala), protože stokrát opakovaná polopravda se stává pravdou. Ať nevypukne třetí válka světová!

 

Zdroj: Melkusová, Jitka. Lukeší parazitoLOGICKÝ dotazník, Boskovicko. 2012, č. 30.

Kontakt