Veterinární přípravky

22.03.2013 18:36

Močové cesty, ledviny

Prodělal váš pes či kočka akutní nebo chronický zánět ledvin? Trpí po prochladnutí záněty močových cest? Má vaše domácí zvíře poškození ledvin v důsledku otravy nebo stárnutí? Pokuste se prodloužit léta plnohodnotného zvířecího života pomocí permanentního přístupu k vodě, nízkoproteinové diety a informačního veterinárního přípravku Joalis AniUrin, který dodá do organismu v sobě obsaženou informaci potřebnou pro revitalizaci funkce vylučování vlastními silami organismu.

 

Kůže, srst

Není váš mazlíček ve své kůži? Kůže i srst bezpečně signalizují dobrý či špatný stav organismu. V jejich kvalitě se odráží výživový, ale i psychický stav vašeho svěřence. Kupujete svému citlivému zvířeti drahé hypoalergenní krmivo, přesto problémy, jako jsou alergie, ekzémy, lupy a nadměrné vypadávání srsti, pokračují dál? Marně se se svým veterinářem snažíte dorat k podstatě problému, na kůži či srsti vlastně vidíte pouze doprovodné projevy. Máme pro vás alternativu - informační veterinární přípravek Joalis AniSkin, který obsahuje spektrální informaci, díky níž organismus vlastními silami normalizuje své funkce a vzhled kůže a srsti.

 

Psychika, emoce, nervová soustava

Máte doma depresivního psa či agresivní kočku? Je vaše zvíře úzkostné, plné strachu? Čeká vás stěhování, cestování nebo silvestrovské oslavy, stresující události, které vaše domácí zvíře obtížně zvládá? Nechcete-li ho zatěžovat chemickými léky, pak pro vás máme alternativu: informační veterinární přípravek Joalis AniNevrin, který dodá do organismu informaci potřebnou k samoobnově jeho funkcí.

 

Dýchání

Má váš pes nebo kočka často zahleněný nos a z očí a nosu mu vytéká sekret? Trpí stále se opakujícími záněty horních cest dýchacích? Přali byste si, abyste mohli ušetřit svého čtyřnožce a svou peněženku koloběhu podávání antibiotik? Máte možnost - detoxikujte svého svěřence pomocí informačního veterinárního přípravku Joalis AniSpir, který vnáší do těla spektrální informaci, díky níž organismus vlastními silami prostřednictvím imunitního systému normalizuje dýchání.

 

Klouby, pohybový aparát

Udělala si vaše kočka úraz? Má váš pes nějakou poruchu hybnosti, ať již na základě dědičné dispozice nebo získanou v průběhu života? Chtěli byste vybočit z nikam nevedoucího bludného kruhu extrémně nákladné léčby, která stále nemůže přijít problému na kloub? Zkuste léčbu podpořit blahodárně působícím informačním veterinárním přípravkem Joalis AniMove, který má v každé věkové kategorii vliv na správný vývoj kostí, kloubů, pojivové tkáně a svalů celého pohybového aparátu. Preparát dodá informaci, kterou organismus potřebuje, aby si sám vyladil metabolismus důležitých látek a funkci na něm závislých soustav, jež tvoří pohybový aparát.

 

Zažívání

Také stále hledáte to pravé krmení, stále dokola vyměňujete značku krmiva za jinou, pochopitelně dražší, se zaručeně lepší recepturou? Přitom vaše domácí zvíře nadále trpí nadýmáním a průjmy a zjevně se necítí dobře. Pes bude asi zakopaný jinde. Vyzkoušejte informační veterinární přípravek Joalis AniDigest. Preparát jde ke kořeni problému - vnesení informace do organismu mobilizuje jeho vlastní síly, které revitalizují funkce související se zažíváním.

 

Zdroj: Svobodová, Daniela. Informační veterinární přípravky byly uvedeny na trh. Joalis info: Bulletin informační a celostní medicíny. 2013, č. 2.

Kontakt